Rovatok

Filmrajongó

Több mint 1000 bejegyzésből álló magyar nyelvű filmadatbázis, filmrajongóktól filmrajongóknak. Nem vagyunk kritikusok, nem vagyunk szakértők, csak két tv-néző, akik szeretik a filmeket:) Ha nem tudod, mit nézz este, vagy hogy megéri-e látni az adott filmet, keress rá (jobb oldalt a Kategóriák vagy A héten a tvben listában) és olvasd el a véleményünket róla! Erre a címre tudtok írni nekünk: tomzameth@gmail.com

Kategóriák

18+ (1) akció (151) áldokumentum (7) animációs (71) bekategorizálhatatlan (6) dokumentum (15) dráma (347) fantasy (145) háborús (20) hill (20) hírek (91) horror (201) kaland (80) katasztrófa (4) krimi (73) magyar (89) musical (11) néma (11) paródia (36) regényem (11) rövidfilm (14) sci fi (150) spencer (26) sport (39) szatíra (11) szuperhős (108) thriller (64) történelmi (42) vígjáték (492) western (11) zene (63)

Kék Szemek és A lány a tűzesőben Facebook Oldal

Friss topikok

  • Tévésámán: @Liberális Artúr: Köszönjük:) (2024.02.10. 13:04) 16. születésnapi bejegyzés I. – Összefoglaló 2023-ról
  • Tévésámán: @Gerberus: Az animáció egy része tényleg nagyon ronda, erre legjobb példa a felügyelő, de a pirami... (2024.01.18. 21:06) Halhatatlanok [Immortel (ad vitam), 2004]
  • Pedrolacarte9213: Szerintem egy igazi klasszikus. Számomra érthetetlen, hogy miért nem kapott Oscar-díjat. Összessé... (2024.01.11. 08:58) Excalibur (1981)
  • gigabursch: Ezek szerint a film kiválóan bemutatja, hogy az orvosi arrogancia nem mai találmány, viszont a gye... (2023.12.07. 14:04) Semmelweis (2023)
  • gigabursch: @Tévésámán: Kb három évtizede láttam. Orrba-szájba kerestem mindenféle megosztó oldalon, de sehol... (2023.09.15. 21:14) Csontváry (1980)

2008.07.15. 21:26 Tévésámán

Csak a zene (I'll Be There, 2003)

Erről a tök jó kis vígjátékról se normális képet, se semmilyen videót nem lehet találni a neten, ami nagyon nagy kár, mer inkább erről kéne anyag, mint a háj szkúl mjúzikelről meg az Éva Longória filmekről... (Direkt írtam így őket, tudom, hogy nem így kell.) Vegyél egy komikust, egy tini énekesnőt meg egy nagy öreget a színészszakmából, vegyítsd őket néhány remek mellékszereplővel, adj hozzá rockmuzsikát és megkapod ezt:)

Craig Ferguson rendezte és játssza benne a főhőst, Paul Kerr rockénekest, aki egy napon részegen kiugrat motorral a hatalmas háza ablakán. A sajtó egyből arról kezd írni, hogy öngyilkos akart lenni, ez pedig elindítja az események sorozatát. A lényeg az, hogy Paulnak van egy 16 éves lánya, Olivia (Charlotte Church), akit sohasem látott; egy nő, Rebecca (Jemma Redgrave), akibe annak idején nagyon szerelmes volt, de a kiadója hibájából nem lehetettek egymáséi [Rebecca mellesleg Olivia anyja] és az apósa, a szintén rocklegenda Evil Edmonds (Joss Ackland), akit szintén sohasem látott, de elég sokat nyom a latban a nők érdekében:) Hogy miben is? Nos, Charlotte-nak apa kell, plusz énekesnő szeretne lenni, meg össze kéne hozni az egykori szerelmeseket is újra, akiket az élet elválasztott egymástól.

A sztori aranyos, a zene oltári, a színészekkel sincs semmi bajom. Számomra ez egy nagyszerű kikapcsolódást jelentő mozi, bármikor szívesen megnézném. Most láttam másodszor, és most is élveztem. Leszámítva a 40 perces középső reklámblokkot...

Térjünk rá a színészekre. Sajnos kép nincs... Craig Ferguson remekül teljesít rocksztárként, kissé Alice Cooper-szerű arca van, nekem tetszett az alakítása. Charlotte Church szép, a hangja se semmi. A mellékszereplők is jól teljesítenek, Paul egykori dobosát a kisebb szerepekben több helyen felbukkant Ralph Brown játssza, de felbukkan még Ian McNiece, akit szintén rengeteg helyen láthattunk már, valamint a Harry Potter 5-ből (meg máshonnan) ismert Imelda Staunton (bár őt mondjuk nem ismertem fel). A prémet mégis Joss Ackland viszi, a 70 éves rocksztárként. A külseje hiteles, a hangja baromijó (nincs utalás rá, hogy az nem az ő hangja lenne) és tök elhiszi róla az ember, hogy már vagy 40 éve nyomja a rock 'n rollt:)

Összesítésben a Csak a zenét ajánlom bárkinek, aki szeret nevetni, esetleg a zenés filmek kedvelőinek, a rock-vígjátékok rajongóinak pedig kötelező darab:)

imdb.com felhasználói szerint: 6.5/10 (8 év alatt 0.6-ot emelkedett.)

Szerintem: 5/5

Videó se volt, mint már említettem, de akkor ejtek néhány szót a külső változásról az oldalon. Fenn a header kicsit igénytelen lett, majd talán kijavítom, de egyelőre a lényeg az, hogy ezt a képet akartam oda fentre. A linkblog már létezik, csak még működtetni nem tudom... (Szerkesztés: Mostanra már minden szép és jó:D)

Akinek a blog.hu-s dolgokról kérdése lenne, az nézze meg ezt az oldalt, nekem is sokat segített.

Szólj hozzá!

Címkék: zene vígjáték


A bejegyzés trackback címe:

https://transfesser.blog.hu/api/trackback/id/tr10569999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása