Rovatok

Filmrajongó

Több mint 1000 bejegyzésből álló magyar nyelvű filmadatbázis, filmrajongóktól filmrajongóknak. Nem vagyunk kritikusok, nem vagyunk szakértők, csak két tv-néző, akik szeretik a filmeket:) Ha nem tudod, mit nézz este, vagy hogy megéri-e látni az adott filmet, keress rá (jobb oldalt a Kategóriák vagy A héten a tvben listában) és olvasd el a véleményünket róla! Erre a címre tudtok írni nekünk: tomzameth@gmail.com

Kategóriák

18+ (1) akció (151) áldokumentum (7) animációs (71) bekategorizálhatatlan (6) dokumentum (15) dráma (347) fantasy (145) háborús (20) hill (20) hírek (91) horror (201) kaland (80) katasztrófa (4) krimi (73) magyar (89) musical (11) néma (11) paródia (36) regényem (11) rövidfilm (14) sci fi (150) spencer (26) sport (39) szatíra (11) szuperhős (108) thriller (64) történelmi (42) vígjáték (492) western (11) zene (63)

Kék Szemek és A lány a tűzesőben Facebook Oldal

Friss topikok

  • Tévésámán: @Liberális Artúr: Köszönjük:) (2024.02.10. 13:04) 16. születésnapi bejegyzés I. – Összefoglaló 2023-ról
  • Tévésámán: @Gerberus: Az animáció egy része tényleg nagyon ronda, erre legjobb példa a felügyelő, de a pirami... (2024.01.18. 21:06) Halhatatlanok [Immortel (ad vitam), 2004]
  • Pedrolacarte9213: Szerintem egy igazi klasszikus. Számomra érthetetlen, hogy miért nem kapott Oscar-díjat. Összessé... (2024.01.11. 08:58) Excalibur (1981)
  • gigabursch: Ezek szerint a film kiválóan bemutatja, hogy az orvosi arrogancia nem mai találmány, viszont a gye... (2023.12.07. 14:04) Semmelweis (2023)
  • gigabursch: @Tévésámán: Kb három évtizede láttam. Orrba-szájba kerestem mindenféle megosztó oldalon, de sehol... (2023.09.15. 21:14) Csontváry (1980)

2009.02.08. 12:50 Tévésámán

Animésön

Anno írtam egy Jön!-t a Darkmanről, amit azóta azt hiszem nem tekinthetünk alaptalannak, viszont a Black Sheepet nem néztem meg, pedig egy Mi lehet ez? keretében már megemlékeztem róla egyszer. Most pedig az utóbbi két rajzfilmes bejegyzésen felbuzdulva készítek egy bemutatót két olyan animációs filmről, amik valószínűleg nem fognak eljutni hozzánk (az egyik legalábbis tutira nem), de engem mindkettő érdekelne.

Monsters vs. Aliens

Asszem ez elég figyelemfelkeltő kép:) Nos ez a mozi hamarosan jön, remélem ide is elér. A sztori valami olyanról szól, hogy egy kislány szeretetre méltó szörnyek és űrlények közé kerül, sőt egyé válik közülük, majd kénytelen szembenézni a gonosz kormányügynökökkel. A szinkronhangok közt Hugh Laurie, Kiefer "24" Sutherland és Reese Witherspoon is megtalálható, remélem a magyar mozifilmfelelősöknek ennyi már elég lesz, hogy bemutassák.

Na, de most látom, április 9-re van bejegyezve magyar premier! 

Csak remélni tudom, hogy nem adnak neki valami gagyi, elriasztó címet...

Utólagos szerkesztés: A film valóban eljutott hozzánk, Szörnyek az Űrlények ellen címen. Később született még pár rövidfilm és egy rajzfilm-sorozat is belőle, a története viszont nem egészen az, mint amit itt leírtam. A rövidfilmekről és magáról a Monsters vs. Aliens-ről már készült azóta cikkünk. A filmet emlékezetes módon úgy néztük Mozsárágyúval, hogy rajtunk kívül senki sem volt a vetítőteremben - igaz, ez nem sokkal azelőtt történt, hogy levették volna a műsorról...

The Haunted World of El Superbeasto

Ez az, amit tutira csak letöltésből tudok majd megnézni. (Így is lett.) Ha azt mondom, Rob Zombie, mostanában filmes körökben felszisszennek. Pedig a Devil's Rejects kurvajó volt és nekem a Halloween is nagyon bejött, egyszóval bírom Zombie rendezéseit. (Utóbbiról és a folytatásáról van már cikk, előbbiről és annak előzményéről még sajnos nincs.) Most pedig egy saját képregényt visz a vászonra, rajzfilm formájában.

Superbeasto egy szuperhős, persze Zombie stílusában. Az ő kalandjait követhetjük nyomon, a szinkronhangok között Sid Haig, Rosario Dawson és Danny Trejo, a vásznon pedig megjelenik Captain Spaulding és Otis a Devil's Rejects-ből. Szerintem ez valami különleges lesz, remélem hozzájutok majd, egyelőre 2009-es amerikai bemutatót ígérnek. (A róla szóló cikk azóta megszületett.)

És végül egy szomorú (?) hír: az Alvin és a mókusoknak csinálnak folytatást (mintha már írtam volna erről...), Alvin and the Chipmunks: The Squeakuel címmel, amit most sem értek miért kell...

Akinek van valami egyéb rajz vagy animációs ajánlása, az vesse fel nyugodtan (pl. Coraline)!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek


A bejegyzés trackback címe:

https://transfesser.blog.hu/api/trackback/id/tr2929924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása