Rovatok

Filmrajongó

Több mint 1000 bejegyzésből álló magyar nyelvű filmadatbázis, filmrajongóktól filmrajongóknak. Nem vagyunk kritikusok, nem vagyunk szakértők, csak két tv-néző, akik szeretik a filmeket:) Ha nem tudod, mit nézz este, vagy hogy megéri-e látni az adott filmet, keress rá (jobb oldalt a Kategóriák vagy A héten a tvben listában) és olvasd el a véleményünket róla! Erre a címre tudtok írni nekünk: tomzameth@gmail.com

Kategóriák

18+ (1) akció (151) áldokumentum (7) animációs (71) bekategorizálhatatlan (6) dokumentum (15) dráma (347) fantasy (145) háborús (20) hill (20) hírek (91) horror (201) kaland (80) katasztrófa (4) krimi (73) magyar (89) musical (11) néma (11) paródia (36) regényem (11) rövidfilm (14) sci fi (150) spencer (26) sport (39) szatíra (11) szuperhős (108) thriller (64) történelmi (42) vígjáték (492) western (11) zene (63)

Kék Szemek és A lány a tűzesőben Facebook Oldal

Friss topikok

  • Tévésámán: @Liberális Artúr: Köszönjük:) (2024.02.10. 13:04) 16. születésnapi bejegyzés I. – Összefoglaló 2023-ról
  • Tévésámán: @Gerberus: Az animáció egy része tényleg nagyon ronda, erre legjobb példa a felügyelő, de a pirami... (2024.01.18. 21:06) Halhatatlanok [Immortel (ad vitam), 2004]
  • Pedrolacarte9213: Szerintem egy igazi klasszikus. Számomra érthetetlen, hogy miért nem kapott Oscar-díjat. Összessé... (2024.01.11. 08:58) Excalibur (1981)
  • gigabursch: Ezek szerint a film kiválóan bemutatja, hogy az orvosi arrogancia nem mai találmány, viszont a gye... (2023.12.07. 14:04) Semmelweis (2023)
  • gigabursch: @Tévésámán: Kb három évtizede láttam. Orrba-szájba kerestem mindenféle megosztó oldalon, de sehol... (2023.09.15. 21:14) Csontváry (1980)

2010.07.17. 14:11 Mozsárágyú

Hannah Montana: A film (H.M.: The film) 2009

     Már önmagában szentségtörés, hogy Elvis után Miley Cyrus-ról írok. A Király egyébként még "szerepel" is e remekműben, egy dísztányér formájában.

     Nem tudom, hogyan lett Miley Stewartból Hannah Montana, mert egy évtized választ el a minimaxtól, de a lényeg, hogy a két személy egy és ugyanaz. És aki esetleg oly műveletlen, hogy nem tudja, azzal tudatom, hogy Ms. Cyrus alakítja mindkettőt.

     Tehát ő egy hatalmas "rocksztár" - csak néhány millió zeneszerető ember érzéseit sérti ez a kifejezés -, aki normális élettel is rendelkezik, van neki egy legjobb barátnője, Lily (Emily Osment), meg egy apukája, aki az igazi faterja, Billy Ray Cyrus. (Azért az valamit elárulhat rólam, hogy én Miley szerinti időszámításunk előttről ismertem már a palit, de nekem a country az egyet jelent Johnny Cash-sel, szóval mindegy is.) Viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy Miley egy beképzelt fruskává válik (mégsem írhatom le azt, hogy ribi :)), így az apa elszállítja őt egy isten háta mögötti helyre, ami természetesen a leány szülővárosa. Hogy megváltozzon, azért. Mert mindegyikőnk egyből rájön, hogy milyen szar ember is valójában, ha ellátogat egy poros kisvárosba. És mivel ez egy kalandos tinifilm, kell bele jó pasi (hahahahaha), egy gonosz ellenlábas újságíró, sok giccses dal és táj, meg szánalmas poénok. És persze meg kell őrizni a titkot, hogy Hannah valójában Miley. Belezavarodik az ember a sok történésbe.

   

      Azt gondoltam, ez a világ legrosszabb filmje lehet, de nem az. Igaz, hogy unalmas, tele van teljes mértékben irreális jelenetekkel, óriási klisékkel, kliséhalmokkal, de azt gondolom, hogy a maga nemében jól sikerült; a tizenéves rajongók valószínűleg imádták, és az hozta a bevételt. Mert az volt, bőven. Annyit azért mindenképpen megemlítenék pozitívumként, hogy látszik a csajócán, hogy imádja ezt a közeget meg az éneklést. Az már más kérdés, hogy nem ért hozzá. Meg, hogy rosszul vagyok tőle.

      Olyan emberek égetik magukat a produkcióban, mint Tyra Banks, vagy Vanessa Williams. És, ha lehet még valaki idegesítőbb Miley kisasszonynál, az nem más, mint Taylor Swift. Megértem a kedves olvasót, ha fogalma sincs arról, ki ez a bige. Sajnos én viszont tudom, és a hideg futkos a hátamon, akármikor meghallom a sipítozását. Mert a főszereplőnek legalább mélyebb hangocskája van, de ezt a gyengus hanghordozást még a mega#ztárban sem értékelnék. És ő állítólag egy country énekesnő. Ez meg Dolly Partonra nézve bántó. Na, abbahagyom a fröcsögést.

     Szóval közel sem volt annyira fájdalmas a megnézetel, de ha lehet választani, inkább megyek fogászatra, mintsem még egyszer végignézzem.

Szólj hozzá!

Címkék: zene vígjáték


A bejegyzés trackback címe:

https://transfesser.blog.hu/api/trackback/id/tr362157298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása